Fashion: Design, Art & Technology

Dette toårige masterprogram i Fashion: Design, Art & Technology tilbyder en innovativ vision og tilgang til kreativitet og modebranchen. Det sigter mod at foregribe tværkulturelle orienteringer af multifacetterede temaer.

Programmet integrerer kunst, modeteknologi og digitalt design inden for en ny ramme af tværfaglig teori, praksis og eksperimentering. Det fokuserer på innovativ praksis inden for materialer og workflow – med det mål at skabe de næste visionære ledere af modesystemet. Du vil udforske hele spektret af teknologier, herunder virtual, augmented og augmented reality, kunstig intelligens, Web 3.0 og økologier af materialer. Du vil også undersøge nye forretningsmodeller baseret på bæredygtighed, cirkularitet og etisk praksis.

Fokus

  • Form fremtidige professionelle modedesignere, der kan undersøge og anvende kreative designprincipper til at udforske innovative sammenhænge og generere nye forslag.
  • Engagere sig i kritisk og analytisk tænkning om modedesign og modesystemet for at skabe strategier for succes.
  • Fremme nye færdigheder og viden inden for modedesign, der er nødvendige for kritisk evaluering for at integrere og styre innovation og nye teknologier fra indledende kreativitet til produktion og distribution.
  • Udvikle forretningsmodeller, der fremmer bæredygtighed og etisk praksis.
  • Engagere sig i tværfaglig udvikling for at drive innovation og nye løsninger.

Karrieremuligheder: modedesigner, modeentreprenør, kreativ direktør, leder af samfund/bæredygtighed/CSR (mode), leder af innovation og transformation (mode), R&D proces/materiale (mode) innovatør, digital modedesigner/3D modeldesigner.

Vil du vide mere?

Det første år

På det første år af uddannelsen vil du konsolidere og udvide din viden og dine færdigheder som modedesigner – introducere, eksperimentere med og anvende nye metoder til formgivning, der balancerer intention og funktion. Du vil lære digitale design- og fremstillingsprocesser som en udvidelse af traditionelle metoder og værktøjer.

Andet år

På uddannelsens andet år vil vores ekspertfakultet udfordre dig til at udforske og forsvare dine designkoncepter: hvad og hvordan sammen med hvorfor? Kurserne fokuserer på visuel kommunikation, modens multimediesprog, materialeinnovation og nye teknologier. Du vil få mulighed for at deltage i workshops og laboratorier samt i generative og acceleratorbaserede bootcamps. Det andet år omfatter også et afsluttende projekt.

Kontakt os