Urban Vision and Architectural Design

Masteruddannelsen i Urban Vision & Architectural Design tilbyder nye teknikker til at udforske de metoder, værktøjer og emner, der definerer moderne by- og arkitekturprojekter.

På dette program vil du studere designbaserede strategier til forandring af byer og fornyelse af storbyområder. Under hensyntagen til faktorer som miljø, social retfærdighed og økonomisk levedygtighed vil de studerende designe koncepter for private og offentlige rum og samarbejde om projekter, der definerer en bedre urban fremtid.

Programmet er workshopbaseret og understøttes af seminarer, forelæsninger, tutorials og feltarbejde. Fagfolk fra industrien, programlederen og projektledere vil vejlede de studerende gennem individuel coaching. Kombinationen af akkrediterede kurser og virkelige professionelle projekter giver de studerende mulighed for at bygge videre på deres akademiske fundament og samtidig få værdifuld erhvervserfaring, der er direkte anvendelig i deres fremtidige karriere.

Fokus

  • Metoder, værktøjer og emner til byprojekter
  • Designbaserede strategier
  • Designprojekter til private og offentlige rum

Karrieremuligheder: arkitekt, assisterende arkitekt, byplanlægger, byplanlægger, projektforsker, projektleder, landskabsarkitekt, landskabsarkitekt

Vil du vide mere om programmet?