Business Design

Kandidatuddannelsen i Business Design har til formål at skabe nye forbindelser mellem erhvervslivet og designverdenen. Programmet er oplysende og tværfagligt og fokuserer på, hvordan man anvender designkultur, metodologi og øje for detaljer i en bred vifte af virksomheder. De studerende vil arbejde på projekter for store etablerede virksomheder såvel som mellemstore, små og nystartede virksomheder.

Dette program kan læses som en kandidatgrad på 11 måneder eller som en dobbelt kandidatgrad på 14 måneder.

Uddannelsen er workshopbaseret og understøttes af seminarer, forelæsninger, tutorials og feltarbejde. Fagfolk fra industrien, programdirektøren og projektledere vejleder de studerende gennem individuel coaching og mentoring. Kombinationen af akkrediterede kurser og virkelige professionelle projekter giver de studerende mulighed for at bygge videre på deres akademiske fundament og samtidig få værdifuld erhvervserfaring, der er direkte knyttet til deres fremtidige karriere.

Fokus

  • Læring om designdrevne forretningsstrategier
  • Branding og kommunikation
  • Udarbejde planer for forretningsudvikling, branding, markedsføring og kommunikation for hele virksomheden såvel som for specifikke produktlinjer og nye projekter.

Karrieremuligheder: brandstrateg og kommunikator, iværksætter, produktchef, projektleder, virksomhedskonsulent, innovationschef, forretningsudviklingschef.

Kontakt os for vejledning