Visual Brand Design

Masteruddannelsen i Visual Brand Design er workshopbaseret og understøttes af seminarer, forelæsninger, tutorials og feltarbejde. Branchefolk, programdirektøren og projektledere vejleder de studerende gennem individuel coaching og mentoring.

Dette program kan læses som en mastergrad på 11 måneder eller som en dobbelt mastergrad på 14 måneder.

Kombinationen af akkrediterede kurser og virkelige professionelle projekter giver de studerende mulighed for at bygge videre på deres akademiske fundament og samtidig få værdifuld erhvervserfaring, der er direkte knyttet til deres fremtidige karriere.

Domus Academy’s Master’s Programme in Visual Brand Design har til formål at uddanne effektive, dynamiske og alsidige branddesignere og brandmanagere, der er åbne over for visionær innovation. De studerende vil lære at identificere en virksomheds kernefilosofi. De vil få en dyb forståelse af virksomhedens produkter og tjenester og designe innovative måder at kommunikere virksomhedens værdier og historie til kunderne gennem fysiske, digitale og sociale medier.

Fokus

  • Identificere en virksomheds kerneværdier og fremtidige behov
  • Skabe kommunikationsstrategier og marketingkampagner, der fanger opmærksomheden hos en specifik målgruppe.
  • Mestre forskellige marketingteknikker og visuelle sprog, der kan anvendes i en projektbeskrivelse
  • Designe innovative og kreative måder at interagere med kunderne på via fysiske, digitale og sociale medier.

Karrieremuligheder: visuel brand designer, brand manager, brand strateg, grafisk designer, brugergrænsefladedesigner, produktstrateg.

Kontakt os for vejledning