Product Design

Gennem forelæsninger og designaktiviteter lærer de studerende at navigere i designprocessen fra start til slut og kombinere tekniske færdigheder med æstetiske eksperimenter for at skabe meget innovative produkter. Gennem undervisning i designværktøjer lærer de studerende, hvordan man bruger software til at skabe 3D-modeller og produktpræsentationer på professionelt niveau.

I løbet af kurset vil de studerende deltage i en række forskningsprojekter med et stærkt fokus på innovation i samarbejde med nogle af de mest succesfulde designbrands i Italien, og de vil blive ledsaget i udviklingen af deres projekter af art directors på topniveau. De studerende vil således opleve et innovationsorienteret designstudie sammen med hovedpersonerne i designverdenen.

Med specifik indsigt i projektkultur og den aktuelle designscene og en unik analyse af designsprog lærer de studerende, hvordan man definerer produkter ud fra et kulturelt, socialt og markedsbaseret perspektiv. Tekniske færdigheder og specifik forskning i farvepaletter, materialer og deres anvendelse giver de studerende mulighed for at definere deres egen personlige tilgang, der er kendetegnet ved originalitet, individualitet og høje professionelle standarder.

Ønsker du at booke en vejledningssession?

Fokus

  • Innovation inden for produktdesign
  • Tekniske eksperimenter
  • Produktionsmetoder inden for design
  • Undersøgelse og definition af designsprog
  • Designkultur og nye scenarier

Kandidatuddannelsen udbydes inden for følgende specialiseringer

  1. Product design
  2. Product and furniture design
  3. Product design for human-robot interaction
  4. Design management and strategic innovation
  5. Jewellery design
  6. Fine jewellery design

Karrieremuligheder: møbeldesigner, smykkedesigner, robotdesigner, produktdesigner, chef for produktudvikling, designchef, kunstnerisk leder af designintensive virksomheder.

Kontakt os