Fashion Design

Vi uddanner de studerende til at styre kreative processer inden for modedesign, fra udvikling til prototyper.

Innovativt og bæredygtigt arbejde samt det kulturelle indhold gør det muligt for eleverne at forstå elementerne i modens sprog i forbindelse med skabelsen af tøjkollektioner. Vores undervisere, som alle er professionelle i branchen, vejleder de studerende i deres søgen efter deres egen vision, som vil komme til udtryk i en meget personlig portfolio.

Fokus

  • Vurdering af modefænomenet som et klart visuelt sprog, med selvbevidsthed med hensyn til færdigheder og stil, fortolkning og oversættelse af idéer til projekter af høj kvalitet.
  • Anvende komplekse metoder til at demonstrere deres evne til at skabe velformulerede løsninger til en bred vifte af projekter, fra forskning og analyse til designprocessen og dens repræsentation og kommunikation.
  • Professionelt at gennemføre og styre alle produktionsfaser og samtidig demonstrere kendskab til en bred vifte af applikationer, viden og færdigheder.

Karrieremuligheder: modedesigner, innovativ modedesigner, bæredygtig modedesigner, brand director, kreativ direktør, merchandiser, visual merchandiser inden for mode, trendforsker og -prognosticer, imagekonsulent, kostumedesigner

Kontakt os