Sustainable Innovation Communication

Denne kandidatuddannelse udforsker teorier, metoder og designstrategier for moderne kommunikation. Gennem et intensivt program, der hjælper studerende med at udvikle en tværfaglig analyse, kulturel kodning og sprogfærdigheder, der er relevante for bæredygtig innovation i institutioner og virksomheder.

Eleverne lærer at designe og planlægge kommunikationssystemer. Hvor markedsføring, strategi og kreativitet integreres på en sammenhængende og harmonisk måde for at øge den økosystemiske påvirkning af kulturelle og teknologiske innovationer.

Fokus

  • At forstå de videnskabelige værdier af bæredygtig innovation og omdanne dem til solide strategiske kommunikationselementer
  • At udvikle forskellige designmetoder til at møde forskellige øko-sociale udfordringer i det virkelige liv
  • At styre komplette og komplekse interne og eksterne kommunikationsprojekter og designe systemiske tilgange rettet mod at fremme social innovation og en bæredygtig fremtid.

Karrieremuligheder: kommunikationsstrategichef, bæredygtig kommunikationsspecialist, feltkommunikationsekspert, kommunikationsindustritræner, brandkommunikationskonsulent

Vil du have mere info?