Communication design

Denne toårige kandidatuddannelse giver et bredt fundament i sociologiske, kulturelle og kreative sammenhænge sammen med moderne mediekanaler. Målet er, at de studerende bliver i stand til at skabe mindeværdige kommunikationsstrategier, der kan vinde genklang i de mest udviklede sociale forestillinger.

Deltagerne får de kritiske værktøjer til at udforske det komplekse forhold mellem digital kommunikation, social forandring, visuel kultur og nye medier i dybden. Ved at uddybe kendskabet til de nyeste visuelle kommunikationsteknikker med henblik på at skabe yderst relevante kommunikationskampagner lærer de studerende at mestre art direction med særligt fokus på digital kommunikation og kreativ brug af de muligheder, som nye teknologier og multimediesprog giver.

Uddannelsen opbygger en solid forståelse af kommunikationens udvikling gennem udbredelsen af nye medier med det formål at uddanne en ny generation af kommunikatører, der er eksperter i visuel historiefortælling og perfekt tilpasset sociale og kulturelle forandringer.

Fokus

  • Design til integrerede kommunikationskampagner
  • Art Direction til avanceret branding
  • Visuelle multimediesprog
  • Nøgletendenser inden for visuelt design
  • Kommunikationens sociologi

Masteruddannelsen udbydes inden for følgende specialiseringer:

  1. Communication design
  2. Digital art direction
  3. Digital design for Immersive experiences
  4. Design for gaming and virtual Reality

Karrieremuligheder: Digital kommunikationschef, reklamechef, social content creator for brands, content developer/manager for publishers, projektleder for events og udstillinger.

Vil du vide mere?